Muu Toiminta

Muu Toiminta

VARATTAVAT LASERAMMUNNAT

Muille kuin seuran jäsenille veloitus on 50€ / tunti. Varaajan ryhmäkoolle ei ole rajoitusta. Varauksen voi tehdä ottamalla yhteyttä sähköpostilla Markku Perkkiöön (puheenjohtaja@ojakylanmetsastysseura.com) ja sopia samalla ammunnan järjestelyistä. Voit myös varata seuran muita tiloja sopimuksen mukaan. Käytännön järjestelyistä ja vuokrasta sovittava erikseen ottamalla yhteyttä sähköpostilla Markku Perkkiöön (puheenjohtaja@ojakylanmetsastysseura.com).

Riistakolmio laskennat on hoidettu vuosittain kuntoon.

Riistanhoitoa suoritetaan linnunruokinnalla, riistapeloilla, ja rauhoitusalueilla.

Pienpeto pyynnillä (supi, minkki yms.) on helpotettu metsäkanalintujen oloja.

Kohdistus ja harjoitus ammuntoja järjestetään keväästä syksyyn.

SRVA tapauksissa alla toiminta ohjeet.

Riistakolarit, joissa toisena osapuolena on villisika, hirvieläin (hirvi, valkohäntäpeura, kuusipeura,  japaninpeura, metsäpeura, metsäkauris) tai suurpeto (karhu, susi, ilves tai ahma) tulee aina ilmoittaa poliisille. Ilmoitus tehdään soittamalla yleiseen hätänumeroon 112.

Ojakylän metsästysseuran SRVA-toimintaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä osoitteeseen srva@ojakylanmetsastysseura.com.

Srva-ryhmään tällä hetkellä kuuluvat jäsenet: Eero Pehkonen, Arto Lappinen, Veli-Matti Vierimaa, Joni Vierimaa, Tarmo Pääkkö, Mika Kulmala, Erkki Myllylä, Sakari Jääskelä, Seppo Honkala, Pekka Savela, Kalevi Mattila ja Markku Perkkiö